De Spil

De Spil is in twintig jaar gegroeid tot een dynamisch huis waar de kunsten mensen samen brengt. We zijn nooit zo groot kunnen worden zonder de samenwerking met de vele verenigingen die de stad rijk is. Dus willen we samen met alle organisaties die De Spil een warm hart toedragen De Langste Fanfare maken. De Fanfare met Die Verdammte Spielerei op kop, sluit af in de H. Spilleboutdreef 1, waarna er meteen een knallend verjaardagsfeest voor iedereen losbarst.

MIRAMIRO

MiramirO festival brengt mensen samen om vernieuwend circus, theater, dans, en nog veel meer, te beleven, in openlucht en op unieke locaties. MiramirO helpt grenzen verleggen door het ondersteunen van nieuwe ideeen en creatie en het bevorderen van samenwerkingsverbanden, ook in een internationaal kader. MiramirO staat garant voor kwaliteit, altijd verrassend en een tikje eigenzinnig.

CIRK! Aalst

Jaarlijks internationaal circusfestival van Aalst. Cirk is toe aan haar achtste editie en is uitgegroeid tot één van de vaste waarden binnen het Belgische circus- en straattheaterlandschap.

IEDEREEN KLASSIEK

Klara viert feest in Brugge!

Zaterdag 29.10.2016 vanaf 10 uur in het Concertgebouw en in de stad Brugge.

Hét feest van de klassieke muziek. Wie er de afgelopen jaren bij was, kan erover getuigen: zó vier je feest met klassieke muziek. Klassiek is er in alle maten en gewichten, voor alle emoties en gelegenheden: Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassieke muziek. Initiatiefnemer Klara en de vele partners in Brugge bereiden een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad. Nodig voor dit gratis evenement familie en vrienden uit en laat hen kennismaken met de kracht en schoonheid van Bach, Beethoven en Brugge.

Iedereen Klassiek is een productie van Klara, het Concertgebouw en Brugge Plus met steun van Stad Brugge.

DUVEL

Duvel is het vlaggenschip van de brouwerij, het resultaat van tientallen jaren brouwen met passie en oog voor kwaliteit. Dit uitzonderlijk speciaalbier heeft een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter.

Het unieke brouwproces dat 90 dagen duurt, garandeert een pure stijl, een delicate pareling en een bijzondere smaak. Duvel krijgt een typische bitterheid door verschillende aromatische Sloveense en Tsjechische hopsoorten. Die exclusieve hoppen staan bekend om hun hoge kwaliteit. De oorspronkelijke giststam haalde Victor Moortgat in de jaren ’20 zelf in Schotland. Die gist gebruiken we vandaag nog steeds.

DEAL WEBDESIGN

Deal webdesign is een eenmanszaak in Aalst onder leiding van Dimitri De Vleeschauwer. Deze website werd dan ook ontwikkeld door Deal webdesign.